Marović prijavio imovinu

Njegova primanja od zakupa zemljišta iznose 400 maraka mjesečno. Poslovni prostor od 30 kvadrata u Budvi uknjižen je na ime njegove supruge Đurđine. Šef parlamenta je naveo da ima auto “reno 4”, a da sada koristi službeni automobil
79 pregleda 9 komentar(a)
SVetozar Marović, Foto: Arhiva "Vijesti"
SVetozar Marović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 03.02.2016. 08:50h

Predsjednik Skupštine CG Svetozar Marović prijavio je juče svoje imovinsko stanje, poslije učestalih zahtjeva poslanika SNP-a. Marović je u pisanoj izjavi naveo da posjeduje stan od 81 kvadrata u Budvi, koji je dobio od Skupštine te opštine i porodičnu kuću u selu Krimovice, koja “u osnovi ima 56 kvadrata i ima još potkrovlje i garažu”. Marović je naveo da posjeduje, kao porodično nasljedstvo, “više desetina hiljada metara zemlje na po dručju Jaza, Mrčeva polja i Krimovice”.

Njegova primanja od zakupa zemljišta iznose 400 maraka mjesečno. Poslovni prostor od 30 kvadrata u Budvi uknjižen je na ime njegove supruge Đurđine. Šef parlamenta je naveo da ima auto “reno 4”, a da sada koristi službeni automobil.

Marović je saopštio da je njegova plata 750 maraka, supruge 310, a sin Miloš, kao odbojkaš Budvanske rivijere, prima 700. On je naveo i da ovih dana očekuje rješenje stambenog smještaja u Podgorici, zbog službenih potreba, pošto već 12 godina svakodnevno putuje iz Budve u Podgoricu.

Bonus video: