Nikola Radunović kao mehaničar i pekar zarađuje svoju ’’Dnevnicu’’

Nikola je pokazao da može da uradi ono što malo ko može. Uz mnoštvo osmjeha, pohvala i odobravanja, uspješno je završio radni dan u „Dnevnici“ i sa značajnom svotom novca pomogao Nermini i djeci.
322 pregleda 5 komentar(a)
Nikola Radunović Voda u kršu, Foto: Fabrika ideja
Nikola Radunović Voda u kršu, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 03.02.2016. 10:50h

U devetoj epizodi emisije „Dnevnica“, gledaćete pjevača grupe Perper, Nikolu Radunovića.

Nikola je pomagao tročlanoj porodici samohrane majke Nermine Ćišije, koja u drvenoj baraci živi sa svoje dvoje djece. Prije nekoliko godina uspjeli su da tu jednu prostoriju oblože ter papirom, ali je kupatilo ili makar wc za njih ostalo nedostižan cilj. Dvoje mališana, koji pohađaju osnovnu školu, nemaština nije omela da budu odlični đaci. Stoga ih je posebno obradovao školski pribor koji su te večeri dobili, a cijeli dan iščekivali.

S druge strane, dan Nikole Radunovića obilovao je neobičnim situacijama. Magistar elektronike se našao usred mehanike a to nije lako. To što je i magistar ekonomskih nauka sigurno bi mu pomoglo da napravi strategiju rada dva preduzeća u kojima je radio, ali nije bilo od koristi u pripremi, služenju i serviranju hrane... a tek pranju suđa... No, svojim izborom zadatka, Nikola je pokazao da može da uradi ono što malo ko može. Uz mnoštvo osmjeha, pohvala i odobravanja, uspješno je završio radni dan u „Dnevnici“ i sa značajnom svotom novca pomogao Nermini i djeci.

Dogodovštine fenomenalnog cetinjanina, prožete humorom karakterističnim za grad iz kog dolazi, gledamo u srijedu 3. februara u 20 časova na televiziji Vijesti.

Bonus video: