Brak ili vanbračna zajednica?

Ekonomski analitičar Vasilije Kostić komentarisaće naslove dnevne štampe a gost jutarnjeg programa biće i Zlatko Vujović,politički analitičar.
0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Aleksandar Jaredić
Boje jutra, Foto: Aleksandar Jaredić
Ažurirano: 02.02.2016. 06:17h

Koje su karakteristike vanbračne zajednice, te šta je čini različitom u odnosu na brak tema je o kojoj razgovaramo u rubrici “Savjeti advokata”.Gošća jutarnjeg programa je advokatica Marija Pejović.

Ekonomski analitičar Vasilije Kostić komentarisaće naslove dnevne štampe, a gost jutarnjeg programa biće i Zlatko Vujović, politički analitičar.

Revija posvećena odnosu pozorišta i filma biće održana u okviru filmskog repertoara Kulturno - informativnog centra „Budo Tomović“ od 3. do 5. februara..Šta će se sve naći na repertoaru kazaće nam urednik filmskog programa Miodrag Popović.

Za govor tijela često se kaže da pokazuje o čemu neko razmišlja. Psiholozi, međutim, tvrde da je govor tijela zapravo složen proces i predstavlja najznačajniji nivo komunikacije. Neverbalni signali su i znak nečijeg raspoloženja, a razgovarajući sa stručnjacima i stonovnicima Podgorice kolega Dejan Radulović provjerio je da li se pomoću njih mogu otkriti i karakterne crte nečije ličnosti.

Od danas se u Crnoj Gori primjenjuje novi sistem tarifa premija osiguranja autoodgovornosti. Suština je da se premija osiguranja povećava ili smanjuje u zavisnosti od toga da li je u toku godine bilo podnijetih zahtjeva za naknadu štete. U kojim sve situacijama može doći do povećanja ili smanjenja štete saznajte u Bojama jutra.

Dječja sjedišta su jedan od najvažnijih faktora za bezbjednost najmlađih u automobilu. Međutim nije važno samo da kupite sjedište već i da ga pravilno postavite. U čemu najčešće roditelji griješe prenosi kolega Saša Marković.

Tradicionalni bal pod maskama u Maximusu, kojim zvanično počinju zimske karnevalske svečanosti u Kotoru, održaće se u subotu, 6. februara. Detaljnije u jutarnjem programu.

Kao i svakog dana pripremićemo informacije iz Urgentnog Centra, Auto-moto saveza, Operativno komunikacionog centra Uprave policije I Elektroprivrede.

Bonus video: