MEĐUNARODNA POLICIJSKA AKCIJA “MAK - HUNT“:

Mirković i Hadžibeti uhapšeni zbog droge

Inspektori prilikom hapšenja nijesu uspjeli da stave lisice na ruke Holanđanki Rebeki Luis Jakobs Shor (47) i Namiku Selimoviću (35)
386 pregleda 16 komentar(a)
Droga, kokain
Droga, kokain
Ažurirano: 04.04.2019. 19:15h

 U sklopu međunarodne policijske akcije “Mak / Hunt“ uhapšene su još dvije osobe - Kotoranin Goran Mirković (35) i Pazarac Jonuz Hadžibeti (37), nastanjen u Ulcinju.

Protiv Mirkovića podnijeta je krivična prijava  zbog sumnje da je počinio krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i stvaranje kriminalne organizacije.

Hadžibeti se tereti “samo” za šverc droge.

“Sumnja se da su ova dva lica učestvovala u krijumčarenju kokaina i skanka na području Crne Gore i šire”, saopšteno je juče iz policije.

Zbog sumnje da su dio međunarodne grupe krijumčara narkotika crnogorska policija 22. oktobra je uhapsila Duška Martinovića (43), Dejana Jablana zvanog Oluja (47), Igora R. Vušurovića (46), Dejana Rutovića (36), Branku Stanišić (45), Jova Martinovića (41), Maljotu Đuraševića (39), Mariju Milovanović (29), Željka Vujovića (57) i Zlatka Romanovića (42).

Dio te navodne međunarodne narkogrupe su i četvorica robijaša iz spuškog zatvora Vaso Perović (44), Milan Marić (32),  Marko Šaković (30) i Željko Vujačić (34).

Inspektori prilikom hapšenja nijesu uspjeli da stave lisice na ruke Holanđanki Rebeki Luis Jakobs Shor (47) i Namiku Selimoviću (35).

Protiv Mirkovića i Hadžibetija bila je podnijeta krivična prijava po nepoznatom počiniocu.

U akciji koja je u Crnoj Gori imala kodni naziv “Mak”, a u Hrvatskoj “Hunt” ukupno je procesuirano 29 osoba (11 u Hrvatskoj), a zaplijenjeni su kokain, heroin, hašiš i skank.

Kod Stefana Cekovića našli heroin, skank i municiju

U Podgorici je u odvojenoj akciji policije uhapšen Stefan Ceković (19). 

Policija je saopštila da je kod Cekovića, ličnim pregledom i kasnije pretresom njegove kuće, pronašli i oduzeli oko 43 grama heroina, 70 grama skanka, 35 komada municije različitog kalibra, novac za koji se sumnja da je stečen prodajom droge i dvije vage za precizno mjerenje.

Preporučujemo za Vas