SLOBODAN, ALI POD ODREĐENIM USLOVIMA

Podignuta optužnica za seksualno zlostavljanje protiv Kevina Spejsija

Glumac, koji je bio prisutan na sudu u Nantaketu, nije se izjašnjavao tokom saslušanja, ali su pojedini američki mediji prenijeli da su njegovi advokati na sudu rekli da se glumac izjašnjava da nije kriv
885 pregleda 0 komentar(a)
Spejsi na suđenju, Foto: Beta/AP
Spejsi na suđenju, Foto: Beta/AP

Sud u američkoj saveznoj državi Masačusets podigao je danas optužnicu za seksualno zlostavljanje Kevinu Spesiju i dodao da američki glumac može da bude na slobodi ali pod određenim uslovima, javila je agencija Frans pres.

Glumac, koji je bio prisutan na sudu u Nantaketu, nije se izjašnjavao tokom saslušanja, ali su pojedini američki mediji prenijeli da su njegovi advokati na sudu rekli da se glumac izjašnjava da nije kriv za pripisana djela.

Spejsi na suđenju

Sud je Spejsiju naložio da do narednog ročišta 4. marta ne smije da bude u kontaktu sa osobom koja ga je tužila za seksualno zlostavljanje.

Spejsi (59) optužen je da je 2016. seksualno zlostavljao 18-godišnjaka u restoranu na ostrvu Nantaket, u Masačusetsu.

Pored te optužbe u Los Anđelesu je u toku istraga o drugom mogućem seksualnom zlostavljanju Spejsija poslije navoda meksičkog glumca Roberta Kavazosa da je sa poznatim glumcem imao nekoliko susreta "blizu zlostavljanju".

Spejsi na suđenju

"Bilo je dovoljno da si muškarac, mlađi od 30 godina da bi Spejsi bio slobodniji da te dodirne. To je postalo uobičajeno da smo se svi šalili na taj račun", naveo je Kavazos, glumac koji se pojavljuje u američkom filmu "Rush".

Spejsi osvojio je dva Oskara, za najboljeg glumca u ostvarenju "Američka ljepota" 1999. godine i za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu "Dežurni krivci" iz 1995. godine.

Preporučujemo za Vas