Ivanoviću 18 mjeseci za kilogram „trave”

Prema optužnici, Ivanović je 24. decembra 2015. godine, u međunarodnom putničkom vozu na relaciji Bar - Beograd, u putničkoj torbi prenosio 950 grama marihuane
92 pregleda 6 komentar(a)
Marihuana, trava, pušenje
Marihuana, trava, pušenje
Ažurirano: 28.01.2016. 16:34h

Podgoričanin Nikola Ivanović (27) osuđen je na 18 mjeseci zatvora, zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje i stavljanje u promet opojne droge.

Presuda u bjelopoljskom Višem sudu rezultat je Sporazuma o priznanju krivice, koji je Ivanović potpisao pred zamjenikom višeg državnog tužioca Hasanom Lukačem.

Prema optužnici, Ivanović je 24. decembra 2015. godine, u međunarodnom putničkom vozu na relaciji Bar - Beograd, u putničkoj torbi prenosio 950 grama marihuane.

U optužnici je pisalo da su drogu upakovanu u deset paketića oblijepljenih selotejp trakom, kod Ivanovića pretresom pronašli službenici Stanice granične policije Bijelo Polje Regionalnog centra Sjever i Carinske filijale Željeznička stanica Bijelo Polje.

“N.I. je uhapšen i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, saopšteno je tada iz policije.

Bonus video: