NA ZAHTJEV GLEDALACA PONOVO VEČERAS OD 20H

Ako ste propustili: Žuti Serhatlić s pjesmom kroz “Dnevnicu“

Šukrija je svoj radni dan u Dnevnici počeo teškim fizičkim poslom. Na nagovještaj svake prepreke u radu reagovao je kako biste od njega i očekivali – pjesmom
114 pregleda 0 komentar(a)
Žuti Serhatlić dnevnica, Foto: Fabrika ideja
Žuti Serhatlić dnevnica, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 29.01.2016. 09:57h

Živa legenda starogradske muzike, Šukrija Žuti Serhatlić, bio je gost osme epizode emisije Dnevnica. Emisiju možete pogledati opet večeras, od 20 časova na TV Vijesti.

Sa entuzijazmom i dobronamjernošću vrijednim divljenja, Žuti Serhatlić je pokazao da nema teškog posla kada je zadatak pomoći onima kojima je pomoć neophodna. Za Amelu i njeno dvoje djece, susret sa njim značio je ne samo veliku vrijednost u namirnicama, već i mogućnost da zauvijek za sobom ostave trošnu baraku u kojoj su živjeli poslednjih godina, i završetak malenog, ali do sada nedovršenog, objekta pored nje.

Šukrija je svoj radni dan u Dnevnici počeo teškim fizičkim poslom, alatkom koju biste teško zamislili u rukama umjetnika njegovog kalibra. Ni druga dva nijesu bila mnogo lakša. Na nagovještaj svake prepreke u radu reagovao je kako biste od njega i očekivali – pjesmom, ne ostavljajući time ni najmanju sumnju da njegov poduhvat neće biti uspješan.

„Već nakon prvih snimljenih kadrova pali su prvi stihovi i bilo je jasno da je pred nama zanimljivo snimanje. Žutog je sve vrijeme pratilo oduševljenje i naklonost ljudi, a on je sve dočekivao i ispraćao širokim osmjehom i pjesmom “ rekli su nam iz izvršne produkcije Fabrike ideja. „Koristili smo svaku priliku da mu se u tome pridružimo“.

Dnevnicu (i to veliku) zaradio je baš onako kako i svoj posao radi...istrajno, posvećeno i sa merakom.

Emisiju Dnevnica gledajte svake srijede od 20 sati samo na TV Vijesti.

Preporučujemo za Vas