Gojković: Izgubili smo u čudnim okolnostima

85 komentar(a)
Nikola Janović doček, Foto: Radoje Milić
Nikola Janović doček, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 24.01.2016. 19:31h

Crnogorski vaterpolisti su se danas vratili u Crnu Goru, sletjeli su na tivatski aerodrom gdje ih je dočekalo stotinjak navijača.

"Postoji žal, kad izgubite tijesno finale. Izgubili smo u čudnim okolnostima, mislim da smo bili bolji od Srbije. Najbitnije je ipak da smo se vratili na veliku scenu, to nam daje satisfakciju. Pobijedili smo dvije velike ekipe i jedini smo parirali Srbiji u posljednje dvije godine. Uvjerili smo se da možemo, ovaj put nismo bili favoriti gotovo ni u jednom meču, sada ćemo opet biti. Ipak ako ne danas, onda već sjutra moramo početi da razmišljamo o budućnosti", rekao je on i nastavio:

"Treba da napravimo bazen u Podgorici, da se završi onaj u Nikšiću. Veći dio reprezentacije će vjerovatno u penziju nakon ljeta, a nemamo dovoljan broj mladih igrača. Neki su pokazali u ovim pripremama da su blizu A tima, neke ćemo gurnuti u prvi plan tokom ljeta, ali važno je da se baza proširi, jer nije lako napraviti selekciju iz tri mala grada", zaključio je selektor "ajkula".

Bonus video: