Ivović: Niko od nas nema sebi bilo šta da zamjeri

77 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Ivović, Foto: Beta/AP
Aleksandar Ivović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.01.2016. 23:46h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Beograd - Sa bolnom grimasom Aleksandar Ivović je u jednom trenutku napustio igru. Prst na ruci okrenuo se naopačke! Ipak, popularni Leka i pored toga se vratio u bazen da pomogne svojim drugovima.

"Borili smo se, dali smo sve od sebe. Najbitnije je da možemo da se vratimo u Crnu Goru i da niko od nas nema sebi šta da zamjeri. Dali smo sve od sebe, ali to opet nije bilo dovoljno. Možda je u posljednjem napadu na Nikoli Janoviću sudija mogao da svira isključenje, pitanje je onda šta bi bilo poslije toga. Eto, oni su opet pobijedili, a mi ćemo sigurno po lijepom pamtiti ovo Evropsko prvenstvo zbog toga što smo igrali pred 16 hiljada ljudi, sigurno niko od nas to nije zamišljao kada je počinjao da se bavi vaterpolom. Ispunili smo dva cilja, osvojili smo medalju i kvalifikovali se za OI, sigurno da će naš dvoboj sa Srbijom da se nastavi i u Riju. Pokušaćemo svim silama da i tamo osvojimo medalju. Dok se god budemo bavili vaterpolom, imaćemo velike ambicije, nadam se da će doći i naših pet minuta", kazao je Ivović, koji je obraćanje crnogorskim novinarima počeo uz kisjeli osmijeh koji je mogao da znači samo jedno:

"Jeste, značio je upravo to što mislite, ali Nikola Janović je kao kapiten kompetentniji da da neku bolju analizu utakmice. Ali, najbitnije je da smo mi disali kao jedan i da smo ostavili najjači i naljepši utisak od svih reprezentacija", zaključuje Ivović, koji je odmah otišao na snimanje prsta.

Bonus video: