Elezagić Forci: Da li je podrška Vladi cijena koju građani treba da plate zbog vaših interesa?

Elezagić je kazao da se SDP za razliku od Force odgovorno i stručno odnosio prema svim problema sa kojima se sredina suočavala, brinući o interesima građana Ulcinja na pravi, a ne na marketinški način
6 komentar(a)
Skender Elezagić, Foto: SDP
Skender Elezagić, Foto: SDP
Ažurirano: 23.01.2016. 12:59h

Šef ulcinjskog SDP-a Skender Elezagić kazao je da mu je iskreno žao što se Forca prepoznala u saopštenju gdje je navedeno da će predstavnici albanskih nacionalnih partija po običaju potrčati da daju podršku Vladi DPS-a od koje ni Ulcinj ni njihovi glasači nijesu dobili ništa što bi ih navelo da tako postupe.

"Po starom dobrom modelu „kad nemaš odgovor na pitanje ti postavi kontrapitanje“ Forca, umjesto da jednostavno objasni koristi koje očekuje, po svoje birače i građane Ulcinja od odluke da podrže Vladu, mijenja teze i optužuje ulcinjski SDP, za sve probleme ovoga grada", kazao je Elezagić.

Elezagić je kazao da se SDP za razliku od Force odgovorno i stručno odnosio prema svim problemima sa kojima se sredina suočavala, brinući o interesima građana Ulcinja na pravi, a ne na marketinški način.

I to je SDP radio, kako kaže Elezagić puno uspješnije od onih koji su od Ulcinjana dobijali i koji glas više od njih.

"O našim naporima da mjenjamo to stanje, kako permanetnim ukazivanjem tako i konkretnim rezultatima možemo napisati dosta, ali ćemo ovom prilikom pomenuti samo izmjene statusa Solane u Prostornom planu Crne Gore, pokretanje pitanja Solane od strane našeg poslanika Izeta Bralića pred Evropskim Parlamentom, neizglasanje Zakonaa o Morskom dobru sa spornim odredbama koje se tiču i Ulcinja i tako dalje.I nova pitanja za Forcu. Da li Vlada i ljudi koji u njoj sjede imaju bar malo odgovornosti za probleme koje navodite, za Solanu, za Valdanos i „Cubus Lux“, za liniju morskog dobra, za uništenu turističku privredu? Da li je podrška toj Vladi u interesu vaših birača i građana Ulcinja ili cijena koju oni treba da plate zarad ambicija i ličnih interesa nekih od vas", kazao je Elezagić.

Bonus video: