Bjelopoljac osumnjičen za razbojništvo i teške krađe

Na području Opštine Bijelo Polje je, od početka godine, izvršeno 14 krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata (dva razbojništva koja su rasvijetljena i 12 teških krađa i krađa), od kojih je do sada rasvijetljeno 11
95 pregleda 3 komentar(a)
lopov, krađa, Foto: Shutterstock
lopov, krađa, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.01.2016. 17:55h

Policija u Bijelom Polju je rasvijetlila 11 imovinskih delikata počinjenih tokom januara na području te opštine, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici CB Bijelo Polje su, radeći na rješavanju ovih krivičnih djela koja su se sva dogodila od početka godine, preduzeli policijske mjere i radnje koje su dovele do identifikovanja a zatim i lišenja slobode osumnjičenog S.P. (33) iz Bijelog Polja. Sumnja se da je S.P. tokom ovog mjeseca počinio 10 krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta i to dva KD razbojništvo i osam KD teška krađa. On je, kako se sumnja, krivična djela izvršio u marketima, prodavnicama i jednoj apoteci", navodi se u saopštenju policije.

Rasvijetljeno je i krivično djelo teška krađa počinjena takođe u januaru, na štetu OŠ „Risto Ratković“.

Policijski službenici su na jednoj lokaciji pronašli i oduzeli 12 računara koji su, kako se sumnja, otuđeni iz te škole. Za osumnjičenim licem se traga.

Na području Opštine Bijelo Polje je, od početka godine, izvršeno 14 krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata (dva razbojništva koja su rasvijetljena i 12 teških krađa i krađa), od kojih je do sada rasvijetljeno 11.

"Na rasvjetljavanju preostala tri krivična djela se radi (u pitanju su dvije teške krađe i jedna krađa). Broj počinjenih imovinskih delikata na području Bijelog Polja na godišnjem nivou je u padu jer je 2015. godine počinjeno za 21 odsto manje tih krivičnih djela u odnosu na 2014. godinu. Takođe, procenti rasvijetljenih krivičnih djela po nepoznatom počiniocu iz oblasti imovinskih delikata na području ove Opštine su prethodne dvije godine veoma visoki i iznose 72 odsto u 2015. godini i 79 odsto u 2014. godini", kazali su iz policije.

Bonus video: