"Dnevnica" na TV Vijesti: Gledajte kako Ivan Strugar pegla, nosi gajbe...

Ivan Strugar je, s druge strane, u potpuno neočekivanim ulogama prošao kroz avanturu zvanu „Dnevnica“. Pomažući Konatarima radio je poslove koji su zahtjevali mušku snagu, krajnju izdržljivost, ali i one koji traže vještinu ženske ruke.
310 pregleda 15 komentar(a)
Ivan Strugar dnevnica, Foto: Fabrika ideja
Ivan Strugar dnevnica, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 20.01.2016. 10:41h

Sedma epizoda emisije „Dnevnica“, emituje se večeras u 20 sati na televiziji Vijesti. Gost emisije je kik-bokser Ivan Strugar. Ovaj veliki sportista pokazao je da ima ne samo hrabro, već i humano srce.

Pomagao je šestočlanoj porodici Konatar. Slađana već nekolike godine, od kako je ostala udovica, sa hrabrošću i predanošću jednakoj Ivanovoj, podiže petoro djece.

Svi dobri đaci, lučaši. Njeni sinovi su prateći svojevremeno mečeve Ivana Stugara sanjali da postanu uspješni sportisti, kao on. Nijesu sanjali da će svog idola imati priliku i da upoznaju. Ispunjenje njihove želje da se sretnu sa Strugarom, učinilo je taj dan još radosnijim. A mogućnost da od njega nauče nekoliko osnovnih zahvata kick boksa, vratila im vjeru da će to jednog dana moći i oni.

Ivan Strugar je, s druge strane, u potpuno neočekivanim ulogama prošao kroz avanturu zvanu „Dnevnica“. Pomažući Konatarima radio je poslove koji su zahtjevali mušku snagu, krajnju izdržljivost, ali i one koji traže vještinu ženske ruke. Na kraju je, svojim zadatkom, pokazao nešto u šta nijesmo sumnjali – da je osim kao sportista, voljen i poštovan kao čovjek i prijatelj“ rekao nam je autor emisije, Vladan Otašević „sa lakoćom je okupio veliki broj svojih prijatelja koji su zajedno sa njim učestvovali u sakupljanju donacije za porodicu.“

Emisiju „Dnevnica“ gledajte svake srijede od 20:00h samo na TV Vijesti.

Bonus video: