Maloljetnici osumnjičeni za deset krađa u Nikšiću

„Oni su, kako se sumnja, provalili u putnička motorna vozila, kao i u jedan pomoćni objekat, odakle su otuđili CD plejere, novčanik i alat. Takođe su, sumnja se, otuđili i jedno vozilo koje je bilo parkirano na parkingu, kao i novčanik koji je jedno oštećeno lice držalo u rukama dok se kretalo ulicom“, kaže se u saopštenju
5 komentar(a)
torba, krađa torbe, Foto: Shuterstock
torba, krađa torbe, Foto: Shuterstock
Ažurirano: 19.01.2016. 16:54h

Službenici policije rasvijetlili su deset krađa, za koje su osumnjičeni maloljetni D.T. (17) i P.A. (17) iz Nikšića.

Sumnja se da su D.T. i P.A. počinili ta krivična djela na području Nikšića, od 30. decembra prošle do 15. januara ove godine, saopštila je Uprava policije.

„Oni su, kako se sumnja, provalili u putnička motorna vozila, kao i u jedan pomoćni objekat, odakle su otuđili CD plejere, novčanik i alat. Takođe su, sumnja se, otuđili i jedno vozilo koje je bilo parkirano na parkingu, kao i novčanik koji je jedno oštećeno lice držalo u rukama dok se kretalo ulicom“, kaže se u saopštenju.

Od osumnjičenih je, u prisustvu roditelja, uzeta izjava sa kojom je upoznat državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću.

„Tužilac je kvalifikovao krivična djela i naložio da se protiv D.T. i P.A. podnese krivična prijava u redovnom postupku, što je i učinjeno“, navodi se u saopštenju.

Policijski službenici su pronašli i vlasniku vratili otuđeno vozlio, kao i dio ukradenih stvari, dok se za ostalim traga.

Bonus video: