Lopovi poharali Info centar EU

“Incident u kome je dio tehničke opreme otuđen iz EU Info centra desio se u nedjelju, 17. januara, u ranim večernjim časovima između 17 i 18 i 30 sati”
56 pregleda 13 komentar(a)
EU Info centar pljačka, Foto: Savo Prelević
EU Info centar pljačka, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.01.2016. 06:19h

Za sada nepoznati lopovi ukrali su u nedjelju veče iz kancelarija Info centra Delegacije Evropske unije u centru Podgorice tehničku opremu.

U prostorijama Info centra, kod fudbalskog stadiona “Budućnost”, juče se, osim istrgnutuh držača za televizore koje su lopovi odnijeli, nijesu vidjeli drugi tragovi krađe.

“Incident u kome je dio tehničke opreme otuđen iz EU Info centra desio se u nedjelju, 17. januara, u ranim večernjim časovima između 17 i 18 i 30 sati”, kazali su “Vijestima” iz Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.

Oni su rekli da prilikom krađe niko nije povrijeđen.

“U tom trenutku niko se nije nalazio u prostorijama EU Info centra, budući da je Centar zatvoren tokom vikenda, tako da nije ni bilo povrijeđenih lica”, kazali su iz Delegacije Evropske unije. Incident su odmah prijavili Upravi policije.

“Nije bilo sigurnosnih kamera koje su snimile događaj”, kazali su iz Delegacije Evropske unije na pitanje da li postoje snimci nadzornih kamera koji su zabilježili krađu.

Oni nijesu kazali koliku su im lopovi štetu nanijeli jer je još nijesu procijenili.

“Trenutno procjenjujemo materijalnu štetu koja je nanijeta i uvjereni smo da će Uprava policije Crne Gore profesionalno odraditi posao i u potpunosti istražiti ovaj incident”, kazali su iz Delegacije Evropske unije.

Iz Uprave policije se povodom ove krađe juče nijesu oglašavali, a nijesu odgovorili ni na pitanja “Vijesti” povodom ovog događaja.

Bonus video: