Bijelo Polje: Krivična prijava zbog sumnje da je posredovala u prostituciji

Sumnja se da je S.B. izvršila krivično djelo koje joj se stavlja na teret na način što je u toku 2015. godine, na području Opštine Bijelo Polje, ugovarala i posredovala u pružanju seksualnih usluga u cilju sticanja novčane dobiti, te da je u te svrhe koristila žensko lice koje je strana državljanka
245 pregleda 0 komentar(a)
Prostitucija, Foto: Shutterstock
Prostitucija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.01.2016. 15:33h

Policija u Bijelom Polju podnijela je krivičnu prijavu protiv S.B. (33) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je izvršila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su, zajedno sa službenicima Centra bezbjednosti Bijelo Polje, nakon sprovođenja višemjesečnih aktivnosti započetih tokom 2015. rodine, realizovali akciju pod nazivom "Herc", usmjerenu na suzbijanje organizovanja i vršenja prostotucije. Policijski službenici su u koordinaciji i po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju, prikupili dokaze i podnijeli krivičnu prijavu protiv S.B. (33) iz Bijelog Polja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se dodaje, sumnja se da je S.B. izvršila krivično djelo koje joj se stavlja na teret na način što je u toku 2015. godine, na području Opštine Bijelo Polje, ugovarala i posredovala u pružanju seksualnih usluga u cilju sticanja novčane dobiti, te da je u te svrhe koristila žensko lice koje je strana državljanka.

Akcija "Herc" je, kako se dodaje, nastavak aktivnosti službenika Uprave policije u borbi protiv trgovine ljudima kroz seksualnu eksploataciju.

Bonus video: