Baranin osumnjičen za razbojništvo u apoteci

Radnica u apoteci, koja se nalazila u drugoj prostoriji, je primijetila A.T. na sigurnosnoj kameri i istrčala je na sporedni izlaz iz objekta kako bi pozvala pomoć, ističe se u saopštenju
67 pregleda 4 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.01.2016. 09:36h

Baranin A.T. (20) lišen je slobode zbog sumnje da je pokušao da izvrši razbojništvo u jednoj apoteci u tom gradu, saopšteno je iz Uprave policije.

Sumnja se da je ovaj 20-godišnjak maskiran i sa pištoljem u ruci ušao u apoteku sa namjerom da uz prijetnju oružjem otuđi novac.

Radnica u apoteci, koja se nalazila u drugoj prostoriji, je primijetila A.T. na sigurnosnoj kameri i istrčala je na sporedni izlaz iz objekta kako bi pozvala pomoć, ističe se u saopštenju.

Odmah po prijavi događaja, dva policijska službenika koja su se nalazila u blizini lica mjesta su se dala u potjeru za osumnjičenim. Policijski službenici su uspjeli da ga sustignu, od njega oduzmu pištolj i liše ga slobode.

“Osumničeni je uz krivičnu prijavu, priveden ZODT u Baru, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Pištolj je upućen Forenzičkom centru radi vještačenja,” navodi se na kraju saopštenja.

Bonus video: