Crnogorski borci u Istanbulu po posljednje OI norme

Crnogorska tekvondo reprezentacija otputovala je za Istanbul, gdje će se 16. i 17. januara boriti za posljednje olimpijske norme za Rio u ovom borilačkom sportu
0 komentar(a)
Anđela Popović, Foto: Montenegro stars
Anđela Popović, Foto: Montenegro stars
Ažurirano: 13.01.2016. 18:24h

Crnogorska tekvondo reprezentacija otputovala je za Istanbul, gdje će se 16. i 17. januara boriti za posljednje olimpijske norme za Rio u ovom borilačkom sportu.

Selektor NIkola Raičević na Evropskim kvalifikacijama za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, u Istanbulu računa na tri takmičara.

Balša Radunović će se boriti u kategoriji do 68 kilograma, Anđela Popović u kategoriji preko 67 kilograma, a Teodora Mitrović u kategoriji do 57 kilograma.

Iz Tekvondo saveza Crne Gore su saopštili da je takmičenje u "WOW" kongresnom centru u Istanbulu, posljednja šansa našim takmičarama da izbore nastup na najvećoj smotri, OI u Riju ove godine.

"Konkurencija će biti žestoka, jer je san svakog sportiste da izbori normu i nađe se na najvećoj smotri. Nakon Istanbula nema popravnog i nadamo se i povoljnom žrijebu, koji je zakazan za 15. januar", stoji u saopštenju Tekvondo saveza.

Bonus video: