Nestala ruska državljanka, policija: Nije u Crnoj Gori, sa suprugom je otputovala još u oktobru

"Otac ruske državljanke M.M. stare 24 godine je CB Budva, 21. oktobra 2015. godine, prijavio njen nestanak kazavši da je ona u Budvi boravila sa suprugom, te da ne može da stupi u kontakt sa njom"
9 komentar(a)
Maša iz Rusije, Foto: Facebook
Maša iz Rusije, Foto: Facebook
Ažurirano: 13.01.2016. 14:17h

Ruska državljanka M.M, za koju roditelji tvrde da je nestala i da koju pokušavaju da putem društvenih mreža saznaju gdje se nalazi, nije u Crnoj Gori, saopštili su iz Uprave policije.

"Otac ruske državljanke M.M. stare 24 godine je CB Budva, 21. oktobra 2015. godine, prijavio njen nestanak kazavši da je ona u Budvi boravila sa suprugom, te da ne može da stupi u kontakt sa njom. Službenici CB Budva su odmah postupili po prijavi i izvršili provjere kojima je utvrđeno da se njegova ćerka više ne nalazi na teritoriji naše države, te da je zajedno sa suprugom, preko Graničnog prelaza Aerodrom Podgorica, letom za Beograd, Crnu Goru napustila četiri dana ranije, 17. oktobra 2015. godine, o čemu je obaviješten podnosilac prijave nestanka, odnosno njen otac", navodi se u saopštenju.

O svemu je, kako navode, obaviještena i policija u Srbiji.

Iz Uprave policije navode da, nakon što je napustila Crnu Goru, nije evidentiran njen ponovni ulazak na teritoriju te države.

Bonus video: