Dubravka Drakić u novoj emisiji ’’Dnevnica’’

Zadaci koje je dobila nijesu bili laki, nijesu bili uobičajeni, ali za ovu divnu ženu vedrog duha i nesalomive volje, nijesu bili nesavladivi.
153 pregleda 4 komentar(a)
Dubravka Drakić, Foto: Fabrika ideja
Dubravka Drakić, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 13.01.2016. 10:40h

Šesta epizoda emisije „Dnevnica“, koja se u srijedu 13.januara u 20 sati emituje na televiziji Vijesti, donosi radne avanture poznate crnogorske glumice Dubravke Drakić.

Potrešena socijalnom i materijalnom situacijom porodice, koja u centru Podgorice, u mjestu koje žargonski Podgoričani nazivaju „Rupom gladi“, Dubravka još odlučnije odlazi na svoje radne zadatke. Četvoro djece sa svojim bolesnim i nezaposlenim roditeljima, koje je Dubravka pomogla svojim radom, polagali su sve nade u nju.

Zadaci koje je dobila nijesu bili laki, nijesu bili uobičajeni, ali za ovu divnu ženu vedrog duha i nesalomive volje, nijesu bili nesavladivi. „U prilog joj nije išao sjeverac koji je tih dana duvao u Podgorici, ali je Dubravka dokazala da osim što je poznata glumica, je i veoma omiljena kod ljudi.

Naklonost slučajnih prolaznika i svih koji su sa njom komunicirali tog dana, učinila je da njena dnevnica, a samim tim pomoć porodici bude velika“ rekla nam je voditeljka emisije Biljana Savićević. „Dnevnica“ i ovog puta u domove gledalaca, uz dirljivu priču o ljudskoj humanosti, donosi i neobične radne zadatke sa nepredviđenim situacijama.

Uz partnera emisije, Aroma markete, cilj - što veća dnevnica, za što veću pomoć, je ostvaren.

Dnevnica je na programu svake srijede od 20 sati, samo na TV Vijesti.

Bonus video: