Boje jutra: Liječenje pomoću čudesnih iglica

Uz program TV Vijesti saznajte i kolike su i gdje su najveće gužve na ulicama Glavnog grada nakon praznika.
0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 10.01.2016. 12:49h

U ponedjeljak, 11. januara u okviru rubrike Savjeti ljekara u Bojama jutra na TV Vijesti fizijatar Dušan Nenezić objasniće šta je akupunktura, kako funkcioniše ovaj drevni kineski način liječenja pomoću čudesnih iglica, te kome sve može biti od pomoći.

Prošlo je skoro dvije i po decenije od kada je Crna Gora proglašena prvom ekološkom državom na svijetu. Od tada do danas, tvrde u ekoloskim nevladinim organizacijama, prisutni su isti problemi koji ugrožavaju životnu sredinu. U Bojama jutra analiziraju koje će to najznačajnije ekološke probleme državne institucije morati da riješe u 2016. godini.

Uz program TV Vijesti saznajte i kolike su i gdje su najveće gužve na ulicama Glavnog grada nakon praznika.

Reporteri Boja jutra provjeravaju i koliko su radnici podgoričkog preduzeca Čistoća imali posla tokom praznika, gdje je najviše smeća i nelegalnih deponija u gradu.

U jutarnjem programu i o nominacijama za britanski Oskar, a vidjeće i priču o 15 parova iz Kine i Ukrajine koji su se vjenčali na minus 25 stepeni Celzijusa, okruženi ledom i snijegom na festivalu leda koji se trenutno održava u kineskom gradu Harbin.

U jutarnjem programu TV Vijesti vidjećete i kako izgleda prvi kineski putnički dron, koji liči na helikopter sa četiri propelera i koji može da prevozi putnike.

U Bojama jutra i o bezbjednosti u saobraćaju.

Glavne sportske aktuelnosti komentarisaće Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije TV Vijesti.

U jutarnjem programu TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.

Bonus video: