JOŠ JEDAN OBRAČUN

Anđelić ranjen u pucnjavi ispred svoje kuće

Prema prvim informacijama "Vijesti", Anđelić je ranjen u nogu i nije životno ugrožen. Na njega je za sada nepoznati napadač ispalio najmanje jedan metak
41 komentar(a)
Goran Anđelić kuća, Foto: Anto Baković
Goran Anđelić kuća, Foto: Anto Baković
04.04.2019. 19:09h

Baranin Goran Anđelić (42) zvani Makaza ranjen je večeras oko 22.30 časova ispred porodične kuće u naselju Čeluga u tom gradu.

Prema prvim informacijama "Vijesti", Anđelić je ranjen u nogu i nije životno ugrožen. Na njega je za sada nepoznati napadač ispalio najmanje jedan metak.

Anđelića je, nakon ranjavanja, policijska patrola odvela u barsku bolnicu, gdje je hitno operisan. Očekuje se da u toku noći, zbog ozbiljnosti povrede, bude prevezen u Klinički centar u Podgorici. Na mjestu događaja u toku je uviđaj. Policija traga za napadačem. 

Anđelić je ranije često punio stupce crne hronike. Do sada je preživio desetak pucnjava od 1990. godine. Prema policijskoj evidenciji, član  je jedne od nekoliko kriminalnih grupa u Baru. Prvi put ranjen je 1990. u pucnjavi kod hotela "Agava". Nekoliko godina nakon toga teško je ranjen u noćnom klubu "Torine" u Bečićima. Anđelić je i 1995. godine  povrijeđen u obračunu na raskrsnici kod „Centrojadrana" u Baru. Na njega je 1996. pucano i iz automatske puške kod barskog lokala "Monsinjor", ali ga tada nijedan metak nije pogodio. Iste godine je imao obračun u blizini istog barskog lokala, kada je ranjen...  Javnosti je poznat i njegov sukob sa jednim od šefova druge kriminalne grupe u Baru Veselinom Veskom Bujićem. Njih dvojica su imali obračun u maju 2008. godine ispred kafića „Koloseum" u Baru. Tada je ranjen takođe u nogu.