„Dnevnica“ u misiji sa Milenom Vučić

Ovog puta pomoć ide 27-ogodišnjoj majci četvoro djece, koja ih već neko vrijeme sama podiže u selu nadomak Podgorice.
4 komentar(a)
Milena Vučić - servis, Foto: Fabrika ideja
Milena Vučić - servis, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 05.01.2016. 10:03h

Peta epizoda emisije „Dnevnica“ , koja se na televizije Vijesti emituje u srijedu 6. januara u 20 sati, prikazuje novog heroja, pjevačicu Milenu Vučić, u borbi da zaradi što veću dnevnicu.

Ovog puta pomoć ide 27-ogodišnjoj majci četvoro djece, koja ih već neko vrijeme sama podiže u selu nadomak Podgorice. U sobičku koji na prozorskim oknima umjesto stakla ima lim, između svega nekoliko komada namještaja, četvoro mališana su sa nevjericom i radošću dočekali svoju heroinu sa poklonima. A ona se za poklone lavovski borila.

Kako izgleda kada je alat za rad bezmalo veći od vas samih? Kada radite na mjestu gdje žena još nije obukla radni kombinezon, u tipično „muškom“ poslu? Kako se Milena ponašala u situaciji kad pogriješi na očigled „poslodavca“?

„Taman kada smo pomislili da smo pretjerali sa tzv. muškim poslovima i da ćemo „oštetiti“ njenu ženstvenost, Milena je na trećem zadatku u jednom trenutku reagovala tipično ženski – vrišteći! Odahnuli smo!“ rekli su nam kroz osmjeh iz agencije Fabrika ideja, u čijij se produkciji i radi „Dnevnica“.

Emisiju ''Dnevnica'' gledajte svake srijede od 20 časova samo na TV Vijesti.

Bonus video: