Osumnjičen za prebijanje Dajkovića: Menadžer se brani sa slobode

"Neću se smiriti dok ne dobije zatvorsku kaznu", kazao je Dajković
356 pregleda 47 komentar(a)
Dejan Dragović, Foto: Facebook
Dejan Dragović, Foto: Facebook
Ažurirano: 05.01.2016. 06:53h

Mendžer kluba "Stefan Braun" Dejan Dragović, osumnjičeni za prebijanje člana Upravnog odbora Pokreta za neutralnost i Demosa Vladislava Dajkovića, pušten je prije nekoliko dana iz pritvora.

Nakon što je izašao na slobodu, Dragović je Novu godinu proslavio u društvu u noćnom klubu u kojem radi i ispred kojeg je Dajkoviću slomljen nos.

To se može vidjeti i na fotografijama, koje su objavljene na Fejsbuk stranici diskoteke “Stefan Braun”.

Sa druge strane, Dajković se još oporavlja od povreda, koje je zadobio 27. decembra ispred tog noćnog kluba.

Istog dana zbog nanošenja povreda Dajkoviću, uhapšen je Dragović, koji je ranije na Fejsbuku postavljao fotografije na kojima je i sa premijerom Milom Đukanovićem.

Dajković je u napadu zaradio tešku tjelesnu povredu - dislokaciju nosne kosti.

“U danu kada puštaju iz pritvora sina Svetozara Marovića iako se sumnjiči za očiglednu pljačku desetina miliona eura na uštrb Opštine, ne čudi ni puštanje na slobodu bivšeg zatvorskog čuvara i batinaša Dragovića. Ipak, ono što čudi jeste činjenica da se batinaš Dragović vratio na mjesto zločina, odnosno u diskoteku, i nastavio da dočekuje goste držeći tompus u ustima”, rekao je juče Dajković.

Dodao je da njega kao žrtvu vrijeđa činjenica da se “batinaš fotografiše u tom lokalu nekoliko dana nakon prebijanja i time jasno provocira”.

“Ne samo mene, već i cijelu javnost. Kao da želi da poruči da je nedodirljiv.

Poručujem mu sada, kao što sam mu poručio i prošlog puta: Neću se smiriti dok ne dobije zatvorsku kaznu! Ko zna koliko je momaka već prebio okuražen obezbjeđenjem. Tome ću odlučno stati na kraj, po cijenu sopstvenog života. Dobar dio javnosti zna i zašto je izbačen iz diskoteke Top Hill sa radnog mjesta. Njegovo provokativno fotografisanje je ništa drugo do još jedna potvrda da je ovaj nasilnik i te kako povezan sa strukturama vlasti. Ali, ne samo on: Neki od vlasnika su bivši obavještajci i sajovci, koji misle da mogu da prepadaju svojim subliminalnim porukama. E pa neće moći”, kazao je Dajković.

Bonus video: