Stojanović kazao policiji da nije vidio napadača

Stojanović, porijeklom sa Cetinja, zaposlen je u osnovnoj školi kao domar, a u noćnim satima je radio kao čuvar zgrade
347 pregleda 0 komentar(a)
naselje Adok, pucnjava, Foto: Vuk Lajović
naselje Adok, pucnjava, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 05.01.2016. 06:57h

Cetinjanin Željko Stojanović (50) ranjen je sinoć oko 18 časova u budvanskom naselju Adok, ispred zgrade u kojoj je radio kao čuvar.

Stojanović je pogođen sa tri metka u predjelu kuka i donjih ekstremiteta dok je ulazio u zgradu. On nije životno ugrožen.

Stojanović je kazao policiji da nije vidio napadača koji je na njega pucao. Napadač je, prema informacijama “Vijesti”, iskočio iz mraka, pritračao Stojanoviću sa leđa i ispalio nekoliko metaka, a potom nestao. Stojanović je pao na pločnik ispred ulaza u zgradu, po kome su ostali tragovi krvi.

Ranjen je uspio da se podigne, te na interfon pozove stanare zgrade, koji su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju. Stojanović je prevezen u kotorsku bolnicu.

Policija je odmah blokirala cijeli kvart. Policijska patrola zaustavljala je vozila na izlazima iz grada, a nekoliko osoba je privedeno na informativni razgovor.

Stojanović, porijeklom sa Cetinja, zaposlen je u osnovnoj školi kao domar, a u noćnim satima je radio kao čuvar zgrade u naselju Adok. Prije četiri godine, na samo 20-ak metara od mjesta gdje je pucano na Stojanovića, ubijen je Kraljevčanin Ivan Šćepanović. To ubistvo još nije rasvijetljeno.

Bonus video: