U Beranama ubijen mladić, u drugim gradovima novogodišnja noć protekla mirno

"Imajući u vidu da je na mjestima gdje je organizovan doček bio prisutan veliki broj građana i turista, možemo konstatovati da nije bilo većih incidenata, kao ni narušavanja javnog reda i mira u većem obimu"
201 pregleda 4 komentar(a)
Tadija Ćetković, Foto: Jelena Jovanović
Tadija Ćetković, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 01.01.2016. 12:45h

Osim tuče u beranskom kafiću, u kojoj je, od posljedica ranjavanja nožem preminuo Beranac Milo Delević, novogodišnja noć je u Crnoj Gori protekla bez većih incidenata i narušavanja javnog reda i mira u većem obimu.

To je na konferenciji za javnost saopštio viši policijski inspektor Operativno komunikacionog centra Uprave policije Tadija Ćetković.

On je rekao da je policija obezbjeđivala doček Nove godine na otvorenom, i da ni u gradovima u kojima se 2016. godina čekala i na trgovima, takođe nije bilo većih incidenata.

"Imajući u vidu da je na mjestima gdje je organizovan doček bio prisutan veliki broj građana i turista, možemo konstatovati da nije bilo većih incidenata, kao ni narušavanja javnog reda i mira u većem obimu", kazao je on.

Dodao je da većih incidenata nije bilo ni u kafićima u kojima je organizovan doček.

"Kada je u pitanju bezbjednost saobraćaja, dogodila se 21 saobraćajna nezgoda, u kojima je 10 osoba zadobilo lakše tjelesne povrede. Privremeno je oduzeto 25 vozačkih dozvola, a zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola lišeno je slobode 14 lica. Podnijeta je 41 prekršajna prijava i izdat je 291 nalog za naplatu novčane kazne", kazao je Ćetković.

Ćetković je u svoje, i u ime policijske organizacije, građanima Crne Gore poželio srećnu Novu godinu i nastupajuće božićne praznike.

Bonus video: