Podgoričanin uhapšen zbog sumnje da je opljačkao Voli kod Sat kule

"Prilikom hapšenja kod njega smo pronašli pištolj i 960 eura koje je, kako se sumnja, oteo u Voliju. Novac će biti vraćen vlasniku. Osim ovog razbojništva, Vulević se sumnjiči za još tri počinjena na teritoriji Podgorice u proteklih mjesec dana"
75 pregleda 0 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 31.12.2015. 11:11h

Podgoričanin Ljubiša Vulević uhapšen je zbog sumnje da je sinoć u Glavnom gradu počinio razbojništvo u marketu "Voli" kod Sat kule.

Prema pouzdanim saznanjima "Vijesti", Vulević je sinoć oko 22 sata naoružan pištoljem utrčao u tu prodavnicu, i uz prijetnju pištoljem od kasirke oteo 960 eura.

Uhapšen je petnaestak minuta kasnije, u efikasnoj akciji podgoričke policije, koja je blokirala grad i krenula u potjeru za njim.

Vuleviću su lisice na ruke stavljene u Moskovskoj ulici.

"Prilikom hapšenja kod njega smo pronašli pištolj i 960 eura koje je, kako se sumnja, oteo u Voliju. Novac će biti vraćen vlasniku. Osim ovog razbojništva, Vulević se sumnjiči za još tri počinjena na teritoriji Podgorice u proteklih mjesec dana, zbog kojih smo ga i potraživali", kazao je sagovornik "Vijesti" iz Uprave policije.

Pojasnio je da su od ta tri, dva razbojništva počinjena na Zabjelu, a jedno u Maslinama, i da je Vulević tada oteo ukupno 1.100 eura.

Bonus video: