Uhapšen osumnjičeni za pljačku France: Odnio 7.000 eura

Pretresom Jaganjčevog stana u Nikšiću pronađen je dio od ukupno oko 7.000 eura keša koje su 28. decembra u ranim jutarnjim satima odnešene nakon provale u market "Franca" u Tivtu, kao i garderoba koju je tom prilikom nosio pljačkaš
187 pregleda 0 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 30.12.2015. 18:09h

Tivatska policija u saradnji sa kolegema iz CB Nikšić, identifikovala je i lišila slobode Nikšićanina sa privremenim boravkom u Tivtu Senada Jaganjca (34) za kojeg se osnovano sumnja da je prije dva dana opljačkao supermarkert "Franca" u Sremsko-karlovačkoj ulici, u centru Tivta.

Kako je "Vijestima" nezvanično rečeno u policiji, pretresom Jaganjčevog stana u Nikšiću pronađen je dio od ukupno oko 7.000 eura keša koje su 28. decembra u ranim jutarnjim satima odnešene nakon provale u market "Franca" u Tivtu, kao i garderoba koju je tom prilikom nosio pljačkaš.

Naime, osoba sa kapuljačom na glavi je tada prvo onesposobila nadzorne kamere ispred radnje, a potom tupim predmetom razbila staklo na vratima marketa iz koga je odnijela torbicu sa dnevnim pazarom.

Operativnim radom inspektora kriminalističke policije iz Tivta i Nikšića, istog dana je kao počinilac ove pljačke identifikovan Jaganjac koji je uhapšen i priveden nadležnom osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru. Nakon saslušanja kod istražnog sudije, njemu je određen jednomjesečni pritvor.

Bonus video: