Mirjana Marović i procjenitelji pušteni iz pritvora

Kako "Vijesti" nezvanično saznaju od izvora bliskih istrazi, iz pritvora će izaći još neki osumničeni
242 pregleda 51 komentar(a)
Mirjana Marović, Foto: Savo Prelević
Mirjana Marović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 30.12.2015. 10:43h

Budvanki Mirjani Marović, strini visokog funkcionera DPS-a Svetozara Marovića, procjeniteljima Milki Lazarević i Marku Radunoviću istekao je pritvor. Oni će danas izaći iz spuškog zatvora.

Kako "Vijesti" nezvanično saznaju od izvora bliskih istrazi, iz pritvora će izaći još neki osumničeni jer su, kako kaže naš sagovornik, saslušani svi svjedoci u tom postupku.

Oni su uhapšeni pod sumnjom da su napunili svoje džepove, a ispraznili opštinsku kasu u poslu oko 26.000 kvadrata zemlje, koja se nalazi tik uz Jadransku magistralu.

Branilac Marovićeve, advokat Zoran Piperović kazao je da je najvažnije da je Mirjana Marović slobodna, prvenstveno što se radi o ženi u ozbiljnim godinama, na koju bi pritvorski uslovi vjerovatno loše uticali.

"Prvenstveno mislim na njeno zdravlje. Sada ćemo se na miru pripremati za glavni pretres, ako do njega uopšte dođe. Iz navoda naredbe za sprovođenje istrage, kada se opisuje njeno svojstvo i radnje, bojim se da se nije mnogo vodilo računa o onome što su neki krivično pravni instituti. U svakom slučaju, ja i kolega Dragoljub Đukanović opitimisti smo kada ne u pitanju krajnji ishod ovog krivično pravnog postupka", kazao je Piperović.

Bonus video: