Uprava "Mr Stefan Braun": Obezbjeđenje nije diralo Dajkovića, uznemiravao je redovne gošće

Iz uprave "Mr Stefan Brauna" tvrde da je Dajković "uznemiravao" redovne gošće kluba, "koje su se požalile na njegovo ponašanje, i da je obezbjeđenje kluba moralo da reaguje "na način što je Dajković zamoljen da izađe iz kluba" što je on i učinio
225 pregleda 72 komentar(a)
Dejan Dragović, Foto: Facebook
Dejan Dragović, Foto: Facebook
Ažurirano: 28.12.2015. 15:55h

Uprava kluba "Mr Stefan Braun" tvrdi da obezbjeđenje tog kluba nije imalo nikakve veze sa prebijanjem člana Upravnog odbora Pokreta za neutralnost i Demosa Vladislava Dajkovića.

Dajković, pretučen je u nedjelju, oko tri sata ujutro, za šta je on optužio menadžera "Mr Stefana Brauna", Dejana Dragovića koga je policija uhapsila. Dajković je zadobio teške fizičke povrede, između ostalih i frakturu nosa. Dajković tvrdi da ga je obezbjeđenje držalo dok ga je Dragović tukao.

Iz uprave "Mr Stefan Brauna" tvrde da je Dajković "uznemiravao" redovne gošće kluba, "koje su se požalile na njegovo ponašanje, i da je obezbjeđenje kluba moralo da reaguje "na način što je Dajković zamoljen da izađe iz kluba" što je on i učinio.

"Prilikom izlaska iz kluba g.Dajkovića, obezbjeđenje nije imalo fizički kontakt sa njim. On je napustio klub „kuckajući“ poruke na svom mobilnom telefonu, i tom prilikom nije bilo nikakvog incidenta. Prema informacijama koje su nam naknadno saopštene, g.Dajković se uputio prema južnoj tribini gradskog stadiona, a od momenta napuštanja kluba, mi ne znamo šta se događalo van prostora u kojem obavljamo djelatnost, niti smo za to zaduženi.Tvrdimo da pripadnici našeg obezbjeđenja nisu pošli za g.Dajkovićem", navodi se u saopštenju uprave kluba.

Navode da se u klubu nije desio ni najmanji incident, kao i da reakcija obezbjeđenja kluba nema političku pozadinu.

"Mi se ograđujemo od incidenta koji se desio van prostora u kojem obavljamo našu djelatnost, a naročito od političke konotacije koju je događaj dobio. Na istražnim organima je da ispita tačno šta se tačno desilo u neposrednoj blizini našeg kluba, a mi stojimo na raspolaganju da pružimo sve podatke sa kojima raspolažemo, a koji mogu da pomognu da se ovaj nemili događaj rasvijetli", navodi se u saopštenju u kom se izražava žaljenje zbog svega što se desilo Dajkoviću.

Bonus video: