Boje jutra: Šminkeri otkrivaju tajne pravilnog uljepšavanja

U jutarnjem programu TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.
107 pregleda 1 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Aleksandar Jaredić
Boje jutra, Foto: Aleksandar Jaredić
Ažurirano: 29.12.2015. 06:24h

U rubrici "Savjeti advokata " u utorak 29. decembra govorimo o nasilju u porodici. Na pitanja gledalaca odgovaraće advokat Božina Banović.

Crnogorska kulturna mreža objavila je rezultate konkursa za izbor idejnog rješenja vizuelnog identiteta proslave decenije nezavisnosti Crne Gore, a novčana nagrada od hiljadu eura pripala je akademskom slikaru Romanu Đuranoviću. Đuranović je pobijedio u konkurenciji 37 projekata, želeći da pruži pečat refleksije na referendumsku kampanju iz 2006. godine. Detalje vam donosi Dejan Radulović.

Oko 30 mališana sa smetnjama u razvoju iz NVO Puževa kućica dobilo je novogodišnje paketiće zahvaljujući kompaniji Bepler end Džekobson Montenegro. U budvanskom hotelu Avala organizovana je i zabava za njih i druženje sa Djeda Mrazom.

Povodom novogodišnjih svečanosti na kotorskoj rivi postavljene su umjetničke instalacije. Autori su iz organizacije „Meštar i furešta“ koji već godinama rade instalacije za najvažnije manifestacije u Kotoru.

Svečano otvaranje skulpture "Nulti kilometar " održaće se se večeras u Baru. Gošća Boja jutra direktorica TO Bar Neda Ivanović.

TV Vijesti nastavljaju da u saradnji sa Cosmetiks marketom, šminkaju ličnosti iz javnog života kako bi svim zainteresovanim damama profesionalni šminkeri otkrili tajne pravilnog uljepšavanja, sve povodom aktuelnih praznika.

Sergej Zabijako, je u domovini Djeda Mraza snimio muzički spot za pjesmu "Zvončići", koju je ispjevala njegova kćerka Diana. Ovaj spot je praktično porodični projekat, jer su u njegovoj realizaciji, osim Sergeja i Diane, učestvovali i Sergejeva supruga Jelena, koja je davala sugestije o tome šta i kako da bude snimljeno, te mlađa kćerka Svetlana, koju ćete, pored njene sestre, vidjeti u spotu sjutra u jutarnjem programu.

U jutarnjem programu TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.

Bonus video: