Bez granica: Nebojša Medojević o švercu cigareta

„Bezgranični“ su večeras i u Virpazaru, odakle o neiskorištenim potencijalima tog mjesta donose priču. Tu je i storija o pomorcu što je prije pola godine skoro mjesec dana bio zatočen na brodu a danas je zatočen u Crnoj Gori bez mogućnosti da isplovi...
4 komentar(a)
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 28.12.2015. 12:04h

Šverc cigareta u Crnoj Gori je i dalje državni projekat, tvrdi lider pokreta za promjene Nebojša Medojević, koji upozorava javnost da je Rožajcu Muharemu Fejziću ugrožen život zbog javnog objelodanjvanja švercerskih kanala. Samo zbog tog šverca crnogorski budžet je na godišnjem nivou oštećen za 40 miliona eura, tvrdi Medojević, a što ćete moći čuti i vidjeti u večerašnjm magazinu Bez granica na TV Vijesti u 20 časova.

„Bezgranični“ su večeras i u Virpazaru, odakle o neiskorištenim potencijalima tog mjesta donose priču. Tu je i storija o pomorcu što je prije pola godine skoro mjesec dana bio zatočen na brodu a danas je zatočen u Crnoj Gori bez mogućnosti da isplovi... razlog, najvjerovatnije, priča nalik „četrdesetosmaškoj“...

U poslednjem ovogodišnjem redovnom izdanju tema je i jedno od najvažnijih socijalnih pitanja – primjena zakona o doživotnim nadoknadama majkama troje i više djece. O nedoumicama na početku implementacije, ali i mogućnostima eventualnih zloupotreba sa makma ali i očevima, sa vlastima ali i opozicijom... Gledajmo se!

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti od njenog osnivanja, a tretira zanimljive teme izdruštvenog života Crne Gore.

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, „narod pita“. Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nisu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život „običnog“ čovjeka.

Magazin Bez granica, ponedeljkom od 20 sati, samo na Televiziji Vijesti.

Bonus video: