Hakeru Milošu Čujoviću oteta supruga?

“Otmica je prijavljena u SUP-u 29. novembar. Policija nam je rekla da je ona 24. decembra izašla iz Srbije, i ušla u Crnu Goru, najvjerovatnije je i kriju tu negdje”, kazao je “Vijestima” član porodice Čujović
231 pregleda 44 komentar(a)
Miloš Čujović, Foto: Savo Prelević
Miloš Čujović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.12.2015. 06:59h

Braco Čujović, otac pritvorenika Miloša Čujovića prijavio je beogradskoj policiji da je hakerova supruga Bojana oteta u četvrtak u srpskoj prijestonici.

Otmičari od Čujovića navodno traže otkup od 224.000 eura.

To su “Vijestima” sinoć potvrdili iz porodice Čujović, ističući da je “njihovu snahu oteo Podgoričanin M. M. koji je dovođen u vezu sa više krivičnih djela”. Navodno pomaže mu još dvoje sugrađana.

“Otmica je prijavljena u SUP-u 29. novembar. Policija nam je rekla da je ona 24. decembra izašla iz Srbije, i ušla u Crnu Goru, najvjerovatnije je i kriju tu negdje”, kazao je “Vijestima” član porodice Čujović.

Dodao je da je “M. M. tog dana stupio u kontakt sa Čujovićima i tražio da mu se do danas isplati 112.000 eura, a još toliko najkasnije do 13. januara”.

Navodno, tražio je da stariji Čujović njegovom prijatelju V. B. preda novac, kako bi ih ovaj dao njemu. Otmičar je dobio odgovor da nemaju novca, i da Podgoričanin uzalud pokušava da im iznudi 224.000 eura.

“Miloš je predao nadzorniku prijavu da mu je oteta žena, i on je trebalo da je proslijedi danilovgradskoj policiji. Prema našim saznanjima, inspektori su oko 18 sati bili u kuću Bojanine porodice, i uzimali izjave od njih”, tvrdi sagovornik “Vijesti”.

Iz Uprave policije nezvanično tvrde da im otmica nije prijavljena.

“Vijesti” su sinoć kontaktirale majku Čujovićeve supruge, koja nije željela da komentariše otmicu.

Beograđanin Čujović je u julu 2015. godine nepravosnažno osuđen na šest godina zatvora zbog krivičnog djela kriminalno udruživanje i prevara. On je iza spuških rešetaka od septembra 2012. godine.

Bonus video: