Gost Boja jutra endokrinolog Đorđe Krnjević

Ekipa Boja jutra za vjerne gledaoce pripremila je brojne poklone.
236 pregleda 0 komentar(a)
BOJE JUTRA, Foto: TV VIJESTI
BOJE JUTRA, Foto: TV VIJESTI
Ažurirano: 28.12.2015. 07:26h

U ponedjeljak 28. decembra, u okviru rubrike Savjeti ljekara, gost Boja jutra biće endokrinolog Đorđe Krnjević koji će tom prilikom razjasniti brojne nedoumice u vezi sa problemima koje može izazvati štitasta žlijezda. Objasniće u kojim godinama se najčešće javljaju problemi sa štitastom žlijezdom, ko je u rizičnoj grupi, da li alternativna medicina može da pomogne, te koja se ishrana preporučuje osobama koje imaju problema sa štitnom. Ukoliko i vi imate pitanja za dr Krnjevića pošaljite ih na email adrese boje.jutra@vijesti.me i boje.jutra@gmail.com.

Ekipa Boja jutra bila je i na novogodišnjem koncertu folklornih ansambala JU „Zahumlje“ koji je održan u Nikšićkom pozorištu. Pored igara i pjesama koje je izveo folklorni ansambli, nikšićka publika je bila u prilici da uživa i u pjesmama vokalnih solistkinja Tijane Vučetić i Marije Međedović.

U jutarnjem programu TV Vijesti nastavljaju da, u saradnji sa Cosmetiks marektom, šminkaju ličnosti iz javnog života kako bi svim zainteresovanim damama profesionalni šminkeri otkrili tajne pravilnog uljepšavanja, sve povodom aktuelnih praznika.

Glavne sportske aktuelnosti komentarisaće Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije TV Vijesti. Imate i vi priliku da se uključite telefonskim putem u Boje jutra i podijelite stav ili mišljenje o sportskim događajima sa gledaocima TV Vijesti ili da zatražite komentar na aktulena sportska dešavanja od Aleksandra Radovića.

U Bojama jutra i detalji o humanitarnom bazaru koji je održan u podgoričkoj OŠ „Branko Božović“, a predstavljaju i Sportsko konjički klub "Budućnost".

U jutarnjem programu TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.

Bonus video: