Kompanija Mesopromet proslavila 25 godina rada

Najboljim od 1200 uposlenih radnika uručene su nagrade, a povodom jubileja, 25. i 26. decembra ove godine, u svim marketima Franca kompanija nagrađuje vjerne kupce sa 10 odsto popusta
192 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 24.12.2015. 13:34h

Obraćajući se pred više od 600 radnika okupljenih u hotelu Franca izvršni direktor kompanije Hilmija Franca je kazao da su 2015. i 2016. godine investicija.

„Tu je izgradnja poslovnog centra u Podgorici, hotela u Tivtu i Ulcinju kategorije 4 zvjezdice, nastavak izgradnje radova u poslovnom kompleksu u Baru, adaptacija Robne kuće u Bijelom Polju“, kazao je Franca i istakao izgradnju nove fabrike za preradu proizvoda koja će zadovoljiti standarde kako domaćeg tako i stranog tržišta, u koju će biti zaposleno 100 radnika.

Uz predstojeće projekte u ovoj godini je izgrađena autobuska stanica u Tivtu sa Tržnim centrom kao i supermarket u Budvi.

Franca je podsjetio da je ta kompanija vodeća u Crnoj Gori kada je prerada mesa u pitanju, i da su zbog povećanja proizvodnje otvorene još dvije nove kompanije Mesopromet group za tržište Srbije i Franca marketi na području Crne Gore.

„Na prvom mjestu je kvalitet proizvoda i usluge, po čemu smo prepoznatljivi kod potrošača. Ništa nismo prepustili slučaju, a posebna pažnja svih ovih godina posebno je posvećivana kontroli kvaliteta“, kazao je Franca.

Najboljim od 1200 uposlenih radnika uručene su nagrade, a povodom jubileja, 25. i 26. decembra ove godine, u svim marketima Franca kompanija nagrađuje vjerne kupce sa 10 odsto popusta.

Galerija

Bonus video: