Na Cetinju uhapšen policajac iz Podgorice: Osumnjičen da je prodavao heroin

Uhapšen je Nemanja Jurišević (28) i to 23. decembra na raskrsnici na ulazu u Cetinju gdje je zaustavljeno njegovo vozilo "Golf IV" podgoričkih registracija
76 pregleda 33 komentar(a)
heroin, Foto: Uprava policije
heroin, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 24.12.2015. 11:40h

Cetinjska policija je uhapsila policajca iz Podgorice koji je osumnjičen za proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšen je Nemanja Jurišević (28) i to 23. decembra na raskrsnici na ulazu u Cetinju gdje je zaustavljeno njegovo vozilo "Golf IV" podgoričkih registracija.

"Kontrola policijskog službenika N.J. i vozila je izvršena zbog sumnje da se ovo lice bavi vršenjem krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga. Policijski službenici su ličnim pretresom N.J. pronašli sakrivenu pvc kesicu sa sadržajem oko 10 grama supstance za koju se sumnja da je opojna droga heroin. N.J. je zatim lišen slobode i sproveden u službene prostorije OB Cetinje. O događaju je obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici. Osumnjičeni N.J. je, uz krivičnu prijavu, priveden ZVDT u Podgorici, zbog osnova sumnje da je počinio navedeno krivično djelo. Oduzeta droga upućena je u Forenzički centar radi vještačenja. Službenici Uprave policije MUP-a sprovode policijske mjere i radnje u svakoj situaciji gdje postoje indicije da je bilo koji policijski službenik počinio krivično djelo ili neki drugi delikt, što je i ovdje bio slučaj. Uprava policije MUP-a osuđuje ovakvo nezakonito ponašanje policijskog službenika, kao i bilo koji delikt eventualno počinjen od strane policijskih službenika, spremna da preduzme sve zakonom propisane aktivnosti kako bi pred lice pravde izvela neodgovorne pojedince koji kaljaju ugled najvećeg broja policijskih službenika koji svoje dužnosti obavljaju časno i profesionalno", navodi se u policijskom saopštenju.

Bonus video: