Dnevnica: Božo Bulatović pomaže porodici Babović

Božo je radio i pomogao porodicu Babović. Svetlana je majka šestoro djece. Odgovornost roditeljstva je prošle godine, nakon što je ostala udovica, pala na njena pleća. Radost majčinstva se u njenoj kući svakodnevno bori sa teretom nemaštine.
168 pregleda 4 komentar(a)
Božo Bulatović, Foto: Fabrika ideja
Božo Bulatović, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 23.12.2015. 18:45h

Treća epizoda emisije Dnevnica, emituje se večeras na televiziji Vijesti u 20 časova. Gost emisije je pjevač Božo Bulatović, koji će se naći u ulozi domaćina švedskog stola, radnika na pumpi i pomoćnika u frizerskom salonu.

Božo je radio i pomogao porodicu Babović. Svetlana je majka šestoro djece. Odgovornost roditeljstva je prošle godine, nakon što je ostala udovica, pala na njena pleća. Radost majčinstva se u njenoj kući svakodnevno bori sa teretom nemaštine. „Poseban utisak na sve nas ostavila je njena najmlađa trogodišnja kćerka.

Boža je osvojila u tren, a onda nam svima dala još jači motiv da taj radni dan uspješno privedemo kraju. Pjesmica kojom nas je ispratila postala je lajt motiv čitave ekipe Dnevnice“ rekao nam je autor emisije Vladan Otašević. "Božov angažman na poslovima koji su mu u privatnom životu potpuno strani, bio je naporan, ali istovremeno prepun anegdota koje ćemo još dugo prepričavati“ kaže Otašević.

Šta ga je dovelo do trenutka u kom je zamalo odustao od rada, gledaoci će imati priliku da vide večeras. „Moj najteži zadatak u ovoj epizodi, bio je da odgovorim Boža da djevojčici ne kupi sve igračke koje Aroma ima u asortimanu“ priznaje voditeljka Biljana Savićević.“Na kraju sam morala popustiti Božovoj želji, jer se podudarala sa mojom“ kroz osmjeh komentariše Biljana.

Emisija ''Dnevnica'' na programu je svake srijede od 20 sati samo na TV Vijesti.

Bonus video: