Savjeti advokata, servisne informacije, brojne nagrade...

Dramska spisateljica Biljana Srbljanović bila je gošća Herceg Festa. Ona je u okviru sesije „Drugačiji“ koju je vodio dramski pisac Stevan Koprivica govorila o položaju i tretmanu žena u društvu i literaturi, borbi za prava LGBT populacije, radu umjetnika te njenom političkom angažmanu. Sta kaže Srbljanović, pogledajte sjutra u jutarnjem programu.
2 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Aleksandar Jaredić
Boje jutra, Foto: Aleksandar Jaredić
Ažurirano: 21.12.2015. 14:40h

U sudskoj praksi često je neophodno utvrditi autentičnost potpisa ili rukopisa, a ponekad i identifikovati autora.Često se javljaju i falsifikovani potpisi i slučajevi da neko otvori privatnu firmu na tuđe ime, iskoristi vaše podatke da bi možda bio žirant za kredit, itd... O tome razgovaramo sjutra u rubrici “Savjeti advokata” sa advokatom Savom Popovićem.

Dramska spisateljica Biljana Srbljanović bila je gošća Herceg Festa. Ona je u okviru sesije „Drugačiji“ koju je vodio dramski pisac Stevan Koprivica govorila o položaju i tretmanu žena u društvu i literaturi, borbi za prava LGBT populacije, radu umjetnika te njenom političkom angažmanu. Sta kaže Srbljanović, pogledajte sjutra u jutarnjem programu TV Vijesti.

Završen je dvogodišnji projekat između Crne Gore i Albanije koji je imao za cilj sprovođenje aktivnosti za očuvanje rijeke Cijevne. Studija zaštite koja je nastala kao rezultat projekta trebalo bi da doprinese proglašenju područja rijeke Cijevne zaštićenim prirodnim dobrom i spomenikom prirode.

Gost "Boja jutra" je Luka Mitrović iz Planinarskog saveza Crne Gore, saznajte šta novo pripremaju planinari.

U jutarnjem programu TV Vijesti imaćete priliku i da vidite kako izgleda Igračkoteka koju već neko vrijeme predano pripremaju članovi Udruženja „Roditelji”. Igračkoteka je zvanično otvorena danas.

Naša gošća je i autorka knjige "Majka Tereza - Nikog nisam pitala za ime", Vesna Martinović.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Boris Marić iz Centra za građansko obrazovanje.

U jutarnjem programu TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.

Osvojite vrijedne poklone koje je ekipa jutarnjeg programa obezbjedila za najvjernije gledaoce.

Bonus video: