Bez granica: Pilanom umjesto pilane

Planom sa Pilanom umjesto Pilane, projektovano na crnogorski nivo, u kome Njegovuđa predstavlja tačno jedan promil stanovništva Države, jednostavno se dokazuje, prostom matematikom, da će se otvoriti 33.000 novih radnih mjesta. Sa oko sedam hiljada do sada novozaposlnih to znači tačno 40.000, kako je Premijer i obećao.
72 pregleda 1 komentar(a)
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 21.12.2015. 10:57h

Posljednje predizborno obećanje o 40.000 novih radnih mjesta u Crnoj Gori u toku ovog mandata aktuelne Vlade ispunjava se, pokazuju statististički podaci izvedeni na primjeru durmitorskog mjesta Njegovuđe.

Gradnjom pilane pokraj stare pilane umjesto 73 radnika koji su dobili otkaze biće zapošljena 33 radnika na novim radnim mjestima.

Planom sa Pilanom umjesto Pilane, projektovano na crnogorski nivo, u kome Njegovuđa predstavlja tačno jedan promil stanovništva Države, jednostavno se dokazuje, prostom matematikom, da će se otvoriti 33.000 novih radnih mjesta. Sa oko 7.000 do sada novozaposlnih to znači tačno 40.000, kako je Premijer i obećao.

Priče o obećanjima vlasti pogledajte u večerašnjem magazinu Bez granica... Gledajmo se!

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti od njenog osnivanja, a tretira zanimljive teme izdruštvenog života Crne Gore.

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, „narod pita“.

Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nisu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život "običnog" čovjeka.

Magazin Bez granica, ponedeljkom od 20 sati, samo na Televiziji Vijesti.

Bonus video: