Ukoliko ste propustili, pogledajte Andrijanu Božović u humanoj misiji

„Dnevnica“ je produkcija agencije „Fabrika ideja“ a gledaoci će imati priliku da do kraja maja 2016. godine - srijedom prate 25 emisija iz ovog serijala
3 komentar(a)
Andrijana Božović, Foto: Fabrika ideja
Andrijana Božović, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 20.12.2015. 13:04h

Ukoliko ste propustili, danas u 17.10 časova na TV Vijesti možete pogledati reprizu druge emisije iz serijala pod nazivom „Dnevnica“. U pitanju je produkcija agencije „Fabrika ideja“ a gledaoci će imati priliku da do kraja maja 2016. godine - srijedom prate 25 emisija iz ovog serijala.

U drugoj epizodi serijala emisije „Dnevnica“ crnogorska pjevačica Andrijana Božović našla se u ulozi novog humanog heroja ove emisije.

Tokom jednog dana, prema pravilima ove emisije, Andrijana je radila nekoliko poslova da bi zaradila novac za Julku Uskoković i njene dvije kćerke.

Život u trošnoj baraci na Malom brdu, bez krova, bez vode i elementarnih higijenskih uslova, sa mjesečnim primanjem nedovoljnim za pristojnu egzistenciju, doveo je „Dnevnicu“ u kuću ove hrabre žene kojoj nemaština nije oduzela želju da o kćerkama brine sa puno ljubavi.

​Glavni akter svake epizode je neka poznata ličnost (glumac, pjevač, sportista…) koji na više lokacija odlazi da radi za dnevnicu, na poslovima (uglavnom fizičkim) koje inače ne obavlja. Na svakoj od ovih lokacija, dogovara sa poslodavcem dnevnicu za taj rad.

Od prikupljenog novca kupuje namirnice u Aroma marketima dok Aroma kao prijatelj serijala, u namirnicama donira još onoliko koliko je akter sakupio, i onda se sve skupa odnosi porodicama kojima je pomoć najneophodnija.

​„Do sada su se našem pozivu da rade za 'dnevnicu' odazvale brojne poznate ličnosti iz Crne Gore i regiona, a način na koji su oni „odradili“ posao nedvosmisleno govori da su to radili svojski i punog srca i obradovali porodice kojima su zarađeno poklanjali", rekli su nam iz Agencije „Fabrika ideja“.

Dnevnica se na TV Vijesti prikazuje srijedom od 20h.

Bonus video: