Trijumf Eve-Marije Brem u Kurševelu

Brem je vodeća u plasmanu veleslaloma sa 292 boda. Gut je druga sa 250, a treća Italijanka Frederika Brinjone sa 220 bodova
0 komentar(a)
Eva-Marija Brem, Foto: Reuters
Eva-Marija Brem, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.12.2015. 14:58h

Austrijanka Eva-Marija Brem pobjednica je četvrtog veleslaloma sezone koji je za Svjetski kup alpskih skijašica vožen danas u francuskom Kurševelu. Brem je bila vodeća i nakon prve vožnje, a do druge pobjede u Svjetskom kupu došla je u ukupnom vremenu dva minuta, jednu sekundu i 72 stotinke.

Norvežanka Nina Lozet i Švajcarkinja Lara Gut imale su drugo vrijeme sa 17 stotinki zaostatka, dok je četvrta bila Njemica Viktorija Rebensburg.

Na petom mjestu nastup je završila Marija Pjetile-Holmer, šesta je bila Italijanka Sofija Gođa, a sedma Slovenka Ana Drev.

Brem je vodeća u plasmanu veleslaloma sa 292 boda. Gut je druga sa 250, a treća Italijanka Frederika Brinjone sa 220 bodova.

Gut je preuzela vođstvo u generalnom poretku Svjetskog kupa sa 558 bodova. Amerikanka Lindzi von, koja je danas završila na 13. mjestu, je druga sa 500, dok je treća Šveđanka Frida Hansdotir sa 344 boda.

Bonus video: