Kolašin: Policija kod tri osobe pronašla i oduzela kokain?

Protiv B.M. i J.V. su nadležnom sudu podnijeti zahtjevi za pokretanje prekršajnih postupaka zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zlupotrebe droga
54 pregleda 2 komentar(a)
kokain, Foto: Shutterstock (Ilustracija)
kokain, Foto: Shutterstock (Ilustracija)
Ažurirano: 10.12.2018. 14:56h

Kolašinska policija je u akciji suzbijanja ulične prodaje opojnih droga, kod tri osobe pronašla i oduzela kokain.

"Pregledom B.M. (21) iz Kolašina, policijskih službenici su pronašli pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je kokain. Nadalje, kontrolom vozila kojim je upravljao V.B. (44) iz Kolašina, dok se u vozilu se nalazilo lice J.V. (31) iz Podgorice, policijski službenici su kod J.V. pronašli pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je kokain", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Protiv B.M. i J.V. su nadležnom sudu podnijeti zahtjevi za pokretanje prekršajnih postupaka zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zlupotrebe droga.

"Takođe, kolašinska policija je lišila slobode I.V. (36) iz Kolašina zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Pregledom ovog lica policijski službenici su takođe pronašli i oduzeli materiju za koju se sumnja da je opojna droga kokain. Nakon toga je izvršen pretres prostorija koje koristi ovo lice i tom prilikom je pronađena i oduzeta materija za koju se isto sumnja da je kokain i vaga za precizno mjerenje. Kod I.V. je ukupno pronađeno i oduzeto 11,2 grama praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain", navode iz UP.

Bonus video: