Vijek liječenja bez ljekova

Ekspresna dijagnoza je objektivna kao EKG i ultrazvuk - a zahvaljujući njoj za 20 ili trideset minuta dobija se puna informacija o stanju cjelokupnog organizma
895 pregleda 7 komentar(a)
Nauar Nafi (Novina)
Nauar Nafi (Novina)
Ažurirano: 13.12.2015. 17:59h

Kvantna medicina već decenijama je priznata u mnogim državama. Riječ je, najjednostavnije rečeno, o metodi liječenje bez medikamenta i nus pojava. To je tehnologija tretmana elektro-magnetnim talasima koja pomaže kod brojnih patologija - rekao je “Vijestima” dr Nauar Nafi, specijalista kvantme medicine.

Završio je medicinu po Oksford metodi u Bagdadu, a specijalizirao je oftolmologiju u Moskvi i iz te oblasti je doktorand. Diplomu specijaliste kvantne medicine stekao je u Moskvi. U Crnoj Gori živi nekoliko godina i kaže da je doživljava kao svoju drugu domovinu.

- To su razlozi zbog kojih sam ovdje i zbog kojih želim da kvantna medicina dobije svoje mjesto u ovoj državi - kazao je Nafi.

  • Koliko se kvantna medicina primjenjuje u Crnoj Gori?

Vrlo malo, ali je usvajanjem pravilnika o alternativnim metodama liječenja, Vlada počela proceduru kojom su alternativne tehnike, poput kvantne medicine, akunpukture, tradicionalne kineske medicine uvedene u legalne tokove. Ministarstvo zdravlja usvojilo je Pravilnik o tradicionalnim i alternativnim metodama liječenja, a uskoro očekujemo usvajanje akata koji će bliže definisati način rada organizacija koje se bave tim tehnikama. Cilj Crnogorsko - ruskog centra za kvantnu medicinu je afirmisanje te metode liječenja i dijagnosticiranja, saradnja sa zdravstvenim institucijama, kao i osnivanje internacionalnog centra kvantne medicine u Crnoj Gori. Danas je kvantna medicina oficijelno priznata i primjenjuje se u 38 država, uključujući SAD, Francusku, Njemačku, Izrael, Rusiju, Bjelorusiju, Indiju, Ekvador, Italiju, Slovačku, Makedoniju, Srbiju, Hrvatsku... Tehnologijom kvantne medicine bavi se direktno ili indirektno više od 50 multionacionalnih kompanija. Na kongresima širom svijeta te metode i tehnologije označene su kao metode 21. vijeka.

U Rusiji, odakle dolazim, kvantna medicina je popularna i brojni građani uživaju u njenim blagodetima. Tamo se u domovima zdravlja dobijaju uputi za tretmane kvantne medicine.

  • Koja oboljenja se mogu liječiti metodama kvantne medicine?

Riječ je o nekoliko stotina patologija, a bez nus pojava možete imati tretmane elektromagnetnim talasima, ako imate oboljenja kičme ili vrata, upalu mišića, upalu zglobova, povrede mekih tkiva, uganuće mekih tkiva. Koristi se i u postoperativnom oporavku ili kod sportskih povreda... U zavisnosti od dijagnoze, elektromagnetni talasi mogu donijeti poboljšanje u funkcionisanju većine unutrašnjih organa.

Takođe, dijagnostikom vas mogu uputiti na tretman kod odgovarajućih specijalista klasične medicine.

  • Koliko su metode kvantne medicine u suprotnosti sa oficijelnim metodama?

Mi u Crnogorsko-ruskom centru za kvantnu medicinu uvijek ističemo da je saradnja sa oficijelnim instuitucijama neophodna i da poslije dijagnoze treba procijeniti šta je za pacijenta najbolje. To, naravno, zavisi od patologije i saradnja i konsultacije su neophodni kako bi se dobio najbolji rezultat.

Do dijagnoze za 20 minuta

Dr Nafi navodi da se bez bola, bez hemijskih analiza i preparata metodama kvantne medicine može dobiti opšta dijagnoza metodom čuvenog japanskog profesora Satoši Nakatanija.

- Kvantna dijagnostika i tretmani su bezbjedni za pacijenta i ljekara. Metod profesora Nakatanija, dijagnostika i tretmani su obavezni prilikom hospitalizacije pacijenata u Japanu i nekoliko evropskih država.

Ekspresna dijagnoza je objektivna kao EKG i ultrazvuk - a zahvaljujući njoj za 20 ili trideset minuta dobija se puna informacija o stanju cjelokupnog organizma.

Ona omogućava rezultat koji pacijent dobija poslije posjete deset do 12 specijalista. On sada dobija precizne informacije o krvnim sudovima i krvotoku, organima za varenje, disajnim putevima, zdravlju vašeg srca, žlijezdama i hormonima, reproduktivnim organima, nervnom sistemu, imunološkom stanju organizma, zglobovima, mišićima, koži, očima , sluhu - kazao je dr Nafi, naglašavajući da NVO Crnogorsko-ruski centar za kvantnu medicinu već posjeduje opremu za dijagnostiku i tretmane elektromagnetnim talasima.

U službi ljepote

Posebna oblast kvantne medicine je kozmetologija, što znači da tretmanom elektromagentnim talasima brzo i efikasno možete poboljšati kvalitet kože lica i tijela, ukloniti celulit i strije.

U kombinaciji sa efikasnim ruskim gelom proizvedenim od potpuno prirodnih sastojaka u Rusiji i elektromagnetnim talasima efikasno i brzo dobijate čistu, zdravu i zategnutu kožu.

Obuka

Crnogorsko – ruski centar za kvantnu medicinu organizovaće obuku za mlade ljekare i medicinske sestre sa fakultetskom diplomom o osnovama i praktičnoj primjeni ove naučne discipline.

Svi zainteresovani mogu više informacija dobiti preko fejsbuka (Centar za kvantnu medicinu) ili posredstvom e mail-a (mnekvantna.medicina@gmail.com)

Bonus video: