Kotoranin osumnjičen da je u aprilu ubio majku

Osumnjičeni je juče, uz krivičnu prijavu, priveden zamjeniku Višeg državnog tužioca u Podgorici
74 pregleda 1 komentar(a)
hapšenje, Foto: Shutterstock
hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.12.2015. 16:59h

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kotor uhapsili su Predraga Bratičevića (45) iz Kotora zbog sumnje da je 19. aprila ove godine ubio svoju majku S.B.

Beživotno tijelo S.B. je, nakon prijave građana da se iz kuće osjeća neprijatan miris, navedenog datuma zatečeno u njenoj kući u Kotoru.

"Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a izuzeti predmeti i tragovi upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja. Izvršena je obdukcija tijela S.B, koja je preminula dva do tri mjeseca prije pronalaska tijela. Policijsko – tužilačke aktivnosti, vještačenja i druge mjere i radnje preduzete tokom višemjesečne istrage ukazale su na sumnju da je S.B. preminula nasilnom smrću, te da ju je života lišio sin P.B. upotrebom noža. Nakon što ju je lišio života, on je njeno tijelo, kako se sumnja, ostavio zaključano u njihovoj porodičnoj kući", navodi se u policijskom saopštenju.

Osumnjičeni je juče, uz krivičnu prijavu, priveden zamjeniku Višeg državnog tužioca u Podgorici.

ZVDT je, kako se navodi, za osumnjičenog donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici.

Bonus video: