Premijera urbanog trilera naredne godine

Film prati priču dva inspektora kojima se u istrazi ispriječe razni problemi
58 pregleda 0 komentar(a)
“Ispod mosta, među stijenama”, Foto: Cut-up.me
“Ispod mosta, među stijenama”, Foto: Cut-up.me
Ažurirano: 09.12.2015. 14:36h

Snimanje dugometražnog igranog filma “Ispod mosta, među stijenama“, za koji scenario potpisuju Stefan Bošković i Sehad Čekić, a režiju Pavle Simonović završeno je, a premijera će, kako najavljuje autorska ekipa, biti naredne godine. Snimanje je obavljeno na teritoriji Podgorice i Danilovgrada, na preko 40 lokacija.

“Ispod mosta, među stijenama” je urbani triler, a priča prati dva inspektora kojima se u istrazi ispriječe razni privatni problemi.

“Ispod mosta, među stijenama“ je projekat producentske kompanije Cut-Up, a glumačku ekipu čine Miloš Pejović, Stefan Bošković, Jelena Đokić, Marko Baćović, Branimir Popović, Dejan Ivanić, Mišo Obradović,Ana Vučković i drugi. Kostimografkinja je Jelena Đukanović, scenograf Đorđije Kalezić, snimatelj tonaAleksandar Brajović, a direktor fotografije Dušan Grubin. Koproducentkinja je Jelena Filipović, izvršna producentkinja Jelena Mišeljić, a direktor filma je Veliša Popović. Producent filma je Sehad Čekić.

Film je podržan od strane Ministarstva kulture Crne Gore i Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada. Snimanje je realizovano u saradnji sa Upravom policije, Službom zaštite Glavnog grada, Kliničkim centrom Crne Gore i Željezničkom infrastrukturom Crne Gore, kao i mnogim drugim službama, javnim ustanovama i privatnim kompanijama.

Bonus video: