PRIJATELJSKA RAGBI UTAKMICA

Arsenal pobijedio Vitez 33:10

Publika je imala priliku da uživa u dobroj igri i nizu pratećih sadržaja za koje su se pobrinuli plesna grupa Modest iz Tivta i učenici OŠ "Drago Milović", koji su učesnici projekta "Get in to Rugby"
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.12.2015. 20:28h

U Tivtu je odigrana prijateljska ragbi utakmica između domaćina Arsenala i Viteza iz Bosne i Hercegovine, u kojem su slavili Tivćani rezultatom 33:10.

Publika je juče imala priliku da uživa u dobroj igri i nizu pratećih sadržaja za koje su se pobrinuli plesna grupa Modest iz Tivta i učenici OŠ "Drago Milović", koji su učesnici projekta "Get in to Rugby".

"Čestitam pobjedu igračima Arsenala. Takođe sve čestitke na fer i sportskoj igri momaka iz Viteza. U narednom periodu okrećemo se projektima i radu sa mlađim kategorijama", kazao je trener Arsenala Đorđije Premović.

Predsjednik Arsenala Igor Adžaip kazao je da imaju u planu i učešće na nekoliko međunarodnih turnira i nove dolaske inostranih ragbi ekipa u Tivat.

"I ovaj put imali smo podršku našeg generalnog sponzora Porto Montenegra, Opštine Tivat, štamparije Dphoto iz Tivta i ostalih prijatelja kluba, koji su pomogli da ovaj događaj bude organizovan na nivou koji dolikuje jednoj međunarodnoj ragbi utakmici", kazao je Adžaip.

Galerija

Preporučujemo za Vas