Novljanke u Bolonji

Susret je ugovoren posredstvom Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija i Ambasade Crne Gore u Rimu. Na sastanku će biti predstavljena kandidatura Herceg Novog za Evropsku prijestonicu kulture 2021. godine
148 pregleda 3 komentar(a)
Nataša Aćimović
Nataša Aćimović
Ažurirano: 07.12.2015. 12:53h

Na Jadransko-jonskom programu transnacionalne saradnje, koji se održava 9. i 10. decembra u Bolonji, prisustvovaće i predstavnici hercegnovske opštine.

Jadransko-jonski program za period 2014-2020. godine ima za cilj podršku projektima koji jačaju ekonomsku, socijalnu i teritorijalnu koheziju u regionu.

Tokom boravka u Italiji, delegacija Opštine Herceg Novi na čelu sa predsjednicom Natašom Aćimović, savjetnica za kulturu i turizam Nataša Martić i šefica Kancelarije za međunarodnu saradnju Branka Mračević, sastaće se sa zvaničnicima opštine Bolonja, koja je 2000. godine bila nosilac titule Evropska prijestonica kulture.

Susret je ugovoren posredstvom Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija i Ambasade Crne Gore u Rimu. Na sastanku će biti predstavljena kandidatura Herceg Novog za Evropsku prijestonicu kulture 2021. godine.

Bonus video: