Radosav Bojović osumnjičen da je bacio bombu na Miška Radovića

Radović je od gelera bombe zadobio lakše povrede noge i nakon noći provedene na hirurškom odjeljenju nikšićke Opšte bolnice pušten je na kućno liječenje
911 pregleda 0 komentar(a)
Miško Radović, Foto: Svetlana Mandić
Miško Radović, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 04.12.2015. 19:26h

Nikšićka policija uhapsila je večeras oko 18h dvadesetčetvrogodišnjeg Nikšićanina Radosava Bojovića zbog sumnje da je sinoć oko 21h, u Gornjem Polju, bacio ručnu bombu na Miška Radovića (39).

Radović, na koga je sinoć nešto poslije 21 čas bačena bomba, ispred njegove mehničarske radnje u Gornjem Polju, osam kilometara od Nikšića, kod konobe "Kvisko", kazao je "Vijestima" da je bombaša prepoznao i da je riječ o mladiću sa kojim se posvađao prije desetak dana.

"Mogli smo da se pomirimo, pobijemo, bilo šta, samo ne ovo što je uradio. Drug i ja smo bili u radionici i čuli smo škripu kočnica ispred garaže i turiranje auta. Izašao sam i vidio čovjeka kako izlazi iz auta. Nijesam vidio koje auto je u pitanju, zbog ostalih auta koji su tuda prolazili, ali vidio sam o kome se radi. U tom trenutku on je bacio bombu u mom pravcu. Kad sam vidio o čemu se radi samo sam zatvorio vrata od radionice. Nijesam samo ja bio u pitanju. Mogao je bilo ko tuda da prođe i da njegov život bude ugrožen", kazao je Radović.

On je od gelera bombe zadobio lakše povrede noge i nakon noći provedene na hirurškom odjeljenju nikšićke Opšte bolnice pušten je na kućno liječenje.

Bombaš je navodno imao i pomagača.

Prilikom eksplozije oštećeno je nekoliko automobila parkiranih ispred radionice.

Bonus video: