Nula i u Inzbruku, treći maksimalni poraz Budvanske rivijere

0 komentar(a)
Olefir, Foto: Cev.lu
Olefir, Foto: Cev.lu
Ažurirano: 03.12.2015. 21:08h

Borili su se koliko su mogli, natjerali su domaćeg trenera Danijela Gavana da uzme svih šest tajm-autova tokom meča, ali je na kraju epilog isti kao u prva dva kola - maksimalan poraz.

Budvanska rivijera je, tako, prvu polovinu takmičenja u grupi D Lige šampiona završila sa nulom.

U trećem kolu je poražena od objektivno najslabijeg od sva tri rivala, protiv kojeg je ekipa Slobodana Boškana, u ovom sastavu, ipak, pokazala limite za ovaj nivo takmičenja.

Priliku za revanš Budvani će imati već 17. decembra na svom terenu, a meč sa aktuelnim šampionom Austrije je i posljednja šansa za trijumf, jer naš prvak u posljednja dva kola dočekuje prvaka Evrope Zenit i gostuju ekipi Halkbanke.

Što se samog meča tiče, Budvanska rivijera je vodila jedino 1:0 na početku drugog seta, a priliku da uradi nešto više je propustila u prvom setu, kada nije realizovala dvije kontre za 22:23.

Hipo Tirol - Budvanska rivijera 3:0 (25:21, 25:19, 25:21)

Inzbruk - Olimpijska dvorana. Gledalaca: 1.550. Sudije: Luka Sobrero (Italija) i Jerg Kelenberger (Njemačka). Poeni iz napada: Hipo Tirol 41, Budvanska rivijera 30. Poeni iz bloka: Hipo Tirol 10, Budvanska rivijera 9. Poeni iz servisa: Hipo Tirol 5, Budvanska rivijera 3. Greške: Hipo Tirol 19, Budvanska rivijera 19.

Hipo Tirol: Ber 7, Provencano (libero), Črtjanski 14, Peda 10, Tepan 17, Koraman, Tuš, Soareš Pesoa, Franses, Ropret 6, Ladner, Sousa da Silva 2.

Budvanska rivijera: Lakčević (libero), Ćirović 4, Kastratović, Eminović 8, Rašović (libero), Babić 9, Šormaz, Ivković 2, Dokić, Medenica, Olefir 7, Ječmenica 6, Kadankov 6.

Bonus video: