Tradicionalno Festival Ubrzaj

U susret katoličkom Božiću 22. decembra će nastupiti vokalni sastav iz Češke Gentlemen singers, a petog januara 2016. biće održan Božićni koncert na kome će nastupiti ansambl Akademskog hora Obilić iz Beograda, pod dirigentskim vođstvom Darinke Matić Marović
0 komentar(a)
CNP, Foto: Boris Pejović
CNP, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 02.12.2015. 18:45h

Decembarski repertoar Crnogorskog narodnog pozorišta obilježiće izvođenje predstava koje su nastale u produkciji CNP-a kao i Festival filma o ljudskim pravima Ubrzaj, koji organizuje Centar za građansko obrazovanje.

Šesto izdanje festivala Ubrzaj biće održano od 11. do 15. decembra, a donosi 11 filmskih ostvarenja koja će biti prikazana na Velikoj sceni i Sceni Studio: “Kosač” u režiji Zvonimira Jurića, “Posjeta” Michaela Madsena, “Dugme od sedefa” Patricija Guzmana, “Taksi” Džafara Panahija, “Podijeljena zemlja” Stephanie Barbey, “Ovnovi” Grimura Hakonarsona, “Mustang” Deniz Gamze Egruven, “Ruski djetlić” Chada Gracia, “Citizenfour” Laure Poitras, “Jedan dan u Sarajevu” Jasmile Žbanić i “Saulov sin” Lasla Nemesa.

U susret katoličkom Božiću 22. decembra će nastupiti vokalni sastav iz Češke Gentlemen singers, a petog januara 2016. biće održan Božićni koncert na kome će nastupiti ansambl Akademskog hora Obilić iz Beograda, pod dirigentskim vođstvom Darinke Matić Marović.

Bonus video: