Kluni stao u odbranu Megan Markl: Pritiskaju je kao nekada Dajanu

Glumac je takođe otkrio da će možda biti kum Meganinoj bebi koja treba da se roditi u aprilu
3999 pregleda 1 komentar(a)
Megan i Kluni, Foto: Reuters
Megan i Kluni, Foto: Reuters

Džordž Kluni se oglasio u vezi sa britanskom princezom Megan i njenim statusom u medijima. Glumac je njenu situaciju poredio sa situacijom u kojoj je bila princeza Dajana i kazao kako mediji previše pritiskaju vojvotkinju od Saseksa.

"Ona je trudnica i ganjaju je i pritiskaju na isti način kao što su nekad pritiskali Dajanu. A svi smo vidjeli kako je ta situacija završila", rekao je Kluni misleći na saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula princeza.

On je takođe otkrio da će možda biti kum Meganinoj bebi koja treba da se roditi u aprilu. Zatim se nasmijao dodavši da i sam ima dosta obaveza sa kojima se svakodnevno hvata u

Vojvotkinja od Saseksa

koštac.

Kluni nije jedini koji je stao u Meganinu odbranu. Pet žena iz užeg kruga Meganinih prijatelja odlučilo je da progovori o cjelokupnoj situaciji za magazin People.

"Meg je šutjela i trpjela mnogo toga, nije se oglašavala i reagovala na mnoge laži. Bojimo se da bi ovo moglo naštetiti njoj ili bebi. Nikome ne treba prirediti ovoliko stresa, pogotovo još i ako je riječ o trudnici", rekle su.